Badrumsrenovering Bromma

Badrumsrenovering Bromma

Har du ett gammalt badrum? Tyvärr har många villaägare i Bromma –  badrum som har sett bättre dagar. Det kanske är dags för en fin och grundlig badrumsrenovering i Bromma? Vi erbjuder noggrann och professionell badrumsrenovering i Bromma samt i resten av Storstockholm. I Bromma har vi renoverat lägenheter och hus där vi har renoverat badrum med många fina material, samt byggnation av både bastu, jacuzzi och eget spa. Varför inte renovera ditt badrum och få det badrum som du önskar? Vi gör det möjligt!

Badrumsrenovering bromma

Proffsig badrumsrenovering i Bromma

Vi som arbetar på Grand Construction är hantverkare som innehar alla nödvändiga certifikat, vi har professionella rörmokare, VVS-montörer, kakel- och klinkersättare samt egen arkitekt som hjälper dig att rita om ditt badrum ifall du önskar göra en helrenovering av ditt badrum.

Vi spenderar mycket mer tid i badrum än förut, vilket ställer högre krav på badrummets funktion och design. Dagens inredningstrender går alltmer mot att ta in naturen in i badrummet. Numera önskar vi trägolv och träpaneler i badrummet, vilket i sin tur ställer högre krav på oss som inreder badrum.

Anlita proffsig renoveringsfirma!

Anlitar du oss kan vi renovera badrum med trämaterial utan att det bidrar till fukt eller skador, och trä är inte det lättaste materialvalet att arbeta med. Vi är proffsiga när det kommer till att inreda med trämaterial och har kompetensen att inreda på ett så säkert sätt, att inte träet går förlorat i daglig vattenanvändning. När vi arbetar med trämaterialet behöver du inte oroa dig över om det kommer att hålla i längden. Genom att arbeta med impregnering och med säkra metoder lägger vi ett säkert trägolv med för- och efterbehandling vilket gör att det inte slits ut i förtid.

Utför renovering av kök och badrum i Bromma

Många hus i Bromma byggdes under mitten av förra århundradet. Om du önskar renovera på ett varsamt sätt, har vi möjligheten att dels bevara fina detaljer från den tiden, samtidigt som vi renoverar med nya och fräscha material utan att förta den ursprungliga arkitekturen.  På Grand Construction vet vi hur vi ska renovera utan att förstöra husets arkitektur!

Om oss på Grand Construction

Vi som arbetar på Grand Construction är olika slags hantverkare och alla har sin expertis inom sitt enskilda hantverk. Hos oss arbetar allt från elektriker till VVS-montörer, kakel- och klinkersättare och målare. Därför kan du vara lugn när du anlitar oss, vi utför nämligen badrumsrenovering och köksrenovering med stor professionalitet och kompetens.

Många som gör en badrumsrenovering blir nämligen sugna på att även göra en köksrenovering, vilket vi tycker lyfter hela bostaden, och höjer värdet på huset. Om du gör det idag, kommer du inte att behöva göra om det på flera 10-tals år framöver och på sås sätt får du ett nästan nytt badrum och kök med vår noggranna och grundliga renovering.

Ta kontakt med oss!

Så ta kontakt och be om offert, så kan du tänka igenom allt. Vi besvarar så gärna alla eventuella frågor, och så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig!

Få en offert

  • Hidden
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hjälp hela vägen under badrumsrenoveringen

Grand Construction är expert på allt som rör badrumsrenovering i Bromma. I många år har vi hjälp Brommabor att förverkliga sina drömmar om badrumsrenoveringen i Bromma Vi har installerat badkar,  renoverat gästbadrum och moderniserat föråldrade kakel. Vi lyssnar på dina önskemål och vägleder dig genom beslut som gäller din badrumsrenovering i Bromma.