Badrumsrenovering Bromma

Badrum är obestridligen ett av de viktigaste utrymmena i alla hem. Ett vackert, väldesignat badrum är en plats där du ser fram emot att börja varje dag. Det kan också vara en avkopplande oas där du kan tvätta bort en lång dags stress och ladda dina batterier. Har du ett gammalt badrum? Tyvärr lever många villaägare i Bromma i hem med mindre än idealiska badrum. Många hem har sina ursprungliga badrum kvar från mitten av århundradet, med föråldrad inredning, omodernt kakel och opålitliga VVS. Andra hem i Bromma har badrum från 1970- och 1980-talen, med duschkabiner i plast, skåp i ljust trä, tapeter som skalar och fult linoleumkakel. På Grand Construction vet vi att alla villaägare i Bromma förtjänar bättre!

Uppfyll drömmen om badrumsrenovering i Bromma

Badrum kan vara trånga utrymmen, särskilt om de delas av flera personer och används för att förvara alla toalettartiklar. Vi kommer att analysera ditt badrums nuvarande layout och avgöra hur det påverkar funktionaliteten. Om det behövs kommer vi att föreslå en ny layout med anpassade lagringslösningar.

Hur vill du ha det?

För vissa är utrymmeseffektivitet i fokus. Andra vill återskapa en exklusiv spaupplevelse eller imponera på gästerna med en banbrytande modern design. Oavsett dina motivationer kommer vi att arbeta med en inredningsdesigner för att skapa ett skräddarsytt utrymme.

  • Ditt drömbadrum ska ha kvalitetsbelysning och tillräckligt med uttag för alla dina apparater. 
  • Rätt VVS är avgörande för en badrumsrenovering i Bromma. All VVS-installation för Grand Construction utförs av en licensierad och certifierad rörmokare.
  • En ny dusch är höjdpunkten i en badrumsrenovering i Bromma. Beroende på ditt badrums layout och din budget finns det många alternativ att välja mellan.
  • Precis som duschar erbjuder de bästa badkaren en avkopplande spaupplevelse förutom att de tjänar en mer vardaglig funktion. På grund av detta finns det ett brett utbud av stilar, storlekar, former och funktioner för alla budgetar. 
  • Det finns ett överväldigande antal toaletter att välja mellan, från budgetvänliga till riktigt exklusiva. Vi hjälper dig att välja det bästa alternativet och övervaka installationen med en licensierad rörmokare.
  • Populära diskbänkar sträcker sig från traditionella piedestalvaskar till moderna, skulpturala diskbänkar. 

De flesta moderna badrum har klinkergolv och väggar. Ditt badrum kan ha vilken färg, mönster eller kakel som helst!

Få en offert

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Skräddarsydd badrumsrenovering i Bromma

Grand Construction är expert på allt som rör badrumsrenovering i Bromma. I många år har vi hjälp våra klienter förverkliga sina drömmar om badrumsrenoveringen i Bromma Vi har installerat badkar,  renoverat gästbadrum och moderniserat föråldrade kakel. Vi lyssnar på era uppsatta mål och vägleder er genom beslutsfattande i varje aspekt av er badrumsrenovering i Bromma.