Badrumsrenovering Lidingö

Badrumsrenovering Lidingö

Din badrumsrenovering på Lidingö börjar med din designsmak, preferenser och behov. Sedan tillämpar vi vår expertis, branschkunskap och relevanta framsteg inom hållbarhet. När vi erbjuder badrumsrenovering på Lidingö omfattar den bl.a. följande:

  • Inredningsdesign
  • Nytt badkar eller dusch Kakling och klinker
  • VVS
  • Nya eldragningar

För att ta reda på mer om typiska projektkostnader på Lidingö och i Stockholmsområdet, vänligen kontakta oss för en kostnadsfri bedömning.

Badrumsrenovering i Lindingö med kvalitet

Innan vi påbörjar er badrumsrenovering på Lidingö presenterar vi en detaljerad skiss i 3D av vår design. Inte bara det, utan du får se och känna varje armatur och apparat vi kommer att använda i ditt hem innan vi sätter igång med badrumsrenovering på Lidingö. På så sätt vet du exakt vad du kan förvänta dig.

Vi kommer aldrig att lägga till komplicerade, flashiga detaljer som din familj inte kommer att använda. Vi på Grand Construction vill att ditt nya badrum ska göra ditt liv enklare. Vackert.

Få en offert

  • Hidden
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Om Grand Construction

Vi är ett erfaret företag som utför komplett badrumsrenovering på Lidingö.

Om du har drömt om att äga ett ljust, modernt badrum som uppfyller dina behov, är vi här för att hjälpa dig. Vi är ett lokalt ägt och driven badrumsrenoveringsföretag i Stockholm med rykte om att skapa funktionella, inspirerande badrum för våra kunder. Vi erbjuder ett brett urval av produkter och designalternativ, inklusive badkar, duschar, handfat och handfat. Våra badrumsrenoverare kan även ersätta badrumsbelysning och golv.

Vi guidar dig genom hela badrumsrenoveringen. Under designfasen diskuterar vi vad du har i åtanke, kommer med förslag och sätter ihop en skräddarsydd design. Hela ditt nya badrum kan planeras och prissättas i bekvämligheten av ditt eget hem. Du kan välja mellan olika färger och mönster samt tillgång till våra exklusiva och egenutvecklade produkter.

Relatera tjänster