Köksrenovering Stockholm

Låt oss på Grand Construction Stockholm utföra er köksrenovering i Stockholm så att köket blir till den mysigaste platsen i ert hem! Vi tar oss an hela köksrenoveringen – från start till slutbesiktning. Vår köksrenovering innefattar allt från planering till montering och slutkontroll. Vi tar hand om allt rörande er köksrenovering!

I det moderna köket ska det inte bara finnas plats för fina vitvaror, kanske ni även vill ha rymliga ytor med plats för umgänge?  Då kan vi förverkliga er dröm för köket i vår köksrenovering. Idag har många kök utvecklats till att bli en del av vardagsrummet, en plats där ni vill vara och umgås.

När vi utför en köksrenovering ser vi alltid till att det finns tillräckligt med avställningsytor och gott om arbetsutrymme med tillräckligt mycket förvaringsmöjligheter.

Köksrenovering för BRF i Stockholm

Är ni en BRF som behöver köksrenoveringar för alla lägenheter i er fastighet? Vi är erfarna byggare som gärna åtar oss större uppdrag med köksrenoveringar för bostadsrätter i Stockholm. Då kan vi hjälpa er med planering, bemanning av elektriker och VVS-montörer så att köket blir säkra med ordentliga våtrum. Ni väljer färger och material, vi utför hela köksrenoveringarna och tar hänsyn till de boende.

Vill ni få hjälp med er köksrenovering? Välkommen att kontakta oss på Grand Construction så hjälper vi er!