Bastubygge Stockholm

Om du letar efter ett erfaret, skickligt team som kan designa, bygga och installera en fristående bastu i ditt spa eller trädgård, vänd dig gärna till oss på Grand Construction. Vi har många års erfarenhet av bastubygge åt privata kunder och stora svenska spa och hotell.

Våra designers kan ge dig råd och inspiration för att förvandla dina drömmar om att bygga en fristående bastu till verklighet. Dessutom använder vi bara premiummaterial, med fokus på livslängd och hållbarhet. Förutom att installera en ny bastu eller bastucylinder från grunden kan vårt kunniga team också renovera alla befintliga bastuanläggningar.

Hälsofördelar med egen fristående bastu

Det finns flera hälsofördelar med installation av fristående bastu, inklusive förbättrad cirkulation, stressreducering, lägre blodtryck, hudhälsa och mycket mer. Välbefinnande ökar i efterfrågan över hela Sverige, vilket innebär att det kan vara dags att också börja basta regelbundet. Förutom en mängd olika hälsofördelar kan en egen bastu eller bastucylinder också hjälpa till att locka nya kunder till din hälsofokuserad verksamhet. Oavsett om det är ett spa, hälsocenter, fritidsanläggning eller hotell, våra skräddarsydda bastur och ångrum är utformade för att matcha alla dina specifikationer, så att alla dina kunder kan njuta av hälsofördelarna med bastubad.

Varför bastucylinder?

Som ett alternativ till vanliga fristående bastun erbjuder vi bastucylinder, alltså stiliga basturum som ser ut som stora runda tunnor. Förutom att en bastucylinder ser modernt ut i din trädgård så används inga kemikalier eller hala steg för att tillverka och installera denna bastutyp. Våra bastucylindrar är dessutom rymliga och mysiga att basta i.