Bastu

Bastubygge

Om du letar efter ett erfaret, skickligt team som kan designa, bygga och installera en fristående bastu i ditt spa eller trädgård, vänd dig gärna till oss på Grand Construction. Vi har många års erfarenhet av bastubygge åt privata kunder och stora svenska spa och hotell.

Våra designers kan ge dig råd och inspiration för att förvandla dina drömmar om att bygga en fristående bastu till verklighet. Dessutom använder vi bara premiummaterial, med fokus på livslängd och hållbarhet. Förutom att installera en ny bastu eller bastucylinder från grunden kan vårt kunniga team också renovera alla befintliga bastuanläggningar.

Hälsofördelar med egen fristående bastu

Det finns flera hälsofördelar med installation av fristående bastu, inklusive förbättrad cirkulation, stressreducering, lägre blodtryck, hudhälsa och mycket mer. Välbefinnande ökar i efterfrågan över hela Sverige, vilket innebär att det kan vara dags att också börja basta regelbundet. Förutom en mängd olika hälsofördelar kan en egen bastu eller bastucylinder också hjälpa till att locka nya kunder till din hälsofokuserad verksamhet. Oavsett om det är ett spa, hälsocenter, fritidsanläggning eller hotell, våra skräddarsydda bastur och ångrum är utformade för att matcha alla dina specifikationer, så att alla dina kunder kan njuta av hälsofördelarna med bastubad.

Varför bastucylinder?

Som ett alternativ till vanliga fristående bastun erbjuder vi bastucylinder, alltså stiliga basturum som ser ut som stora runda tunnor. Förutom att en bastucylinder ser modernt ut i din trädgård så används inga kemikalier eller hala steg för att tillverka och installera denna bastutyp.
Våra bastucylindrar är dessutom rymliga och mysiga att basta i.

Installation av en fristående bastu

På Grand Construction har vi ett dedikerat team som kommer att välja de lämpligaste designerna och materialen för din fristående bastu. Våra bastun är designade av traditionellt skandinaviskt trä och integrerar upplevelseförbättringar som LED-lampor och arominfusioner. Oavsett vilka preferenser du har så kan du hitta en design-, bygg- och installationslösning som passar alla budgetar hos oss.

Inledande möte

Det första steget är att beställa en tid då vårt team kommer att diskutera ditt projekt. Vi tycker att det här är det bästa sättet att se till att du får vår odelade uppmärksamhet och att vi kan gå igenom alla idéer och frågor i detalj.

 Under denna inledande diskussion kommer vi att ge dig en uppfattning om vad som är eller inte är möjligt och diskutera potentiella designkoncept och materialalternativ. Vi kommer också att gå igenom alla viktiga faktorer som kan gälla för ditt projekt, såsom tidslinjen, budgetintervall, mekaniska och elektriska krav, osv.

Efter detta planerar vi ett besök för att ytterligare diskutera projektet och titta på layoutalternativ. Vi tycker att det är bra i detta skede att ta med några materialprover för att ge kunderna en verklig känsla för vad de olika alternativen innebär.
När vi väl har fått en bra uppfattning om vad du är ute efter, kommer vi att rita en preliminär design för att ge dig en god uppfattning om hur bastun kommer att se ut när den har byggts.

Varför Du Ska Välja Oss

Med toppmoderna styrsystem, helt nya armaturer som är skräddarsydda efter dina behov och den garanterade högsta servicenivån kan vi garantera att allt ingår, från början till slut.

Vi har ett nästan obegränsat utbud av material som passar dina behov. Det gör att du kan bestämma alla aspekter av din bastudesign och installation, oavsett om det är modernt eller traditionellt, ljust eller mörkt, stort eller litet.

När du väljer Grand Construction för bastuinstallation kan du dra nytta av en heltäckande kundservice. Utöver detta kan du välja en planerad underhållsplan beroende på dina krav och budget. Vi kommer också att genomföra en fullständig inspektion för att säkerställa att dina nya bastur fortsätter att uppfylla hälso- och säkerhetsbestämmelserna. 

För att ta reda på mer om design, byggnad och installation av bastur, kontakta en medlem av vårt expertteam idag.

Relatera tjänster