Badrumsrenovering Östermalm

Våra tjänster inkluderar planering och design för en badrumsrenovering på Östermalm och på andra orter i Storstockholm. Vi byter ut gamla och omoderna badrum efter vad som är visuellt tilltalande för dig. Ett bidrag till att uppnå en fantastisk badrumsrenovering på Östermalm är att vi lyssnar på våra kunder och gör som de önskar. 

Befintliga VVS- och elsystembyten är andra tjänster som vi också erbjuder vid en badrumsrenovering på Östermalm. I slutändan vill vi förse dig med ett resultat som ger dig komfort och trivsel.

Vi tar på oss både stora och små badrumsrenoveringar och vi arbetar i Östermalm med omnejd. Täby

Anpassad badrumsrenovering i Östermalm

Ett utrymme som är utformat precis som du vill ha det. Det innebär att vi skapar en planlösning med funktionalitet och konfigurerad med din personliga touch, som innefattar lämpliga designelement, det vill säga kakel, sminkskåp, VVS-armaturer och färgval.

Att renovera badrum behöver inte vara en vara en jobbig process, kontakta oss. Vi hjälper dig med badrumsrenovering på Östermalm! Välkommen!

Få en offert

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vanliga frågor om planering och design av badrumsrenovering

Fråga: Hur går processen för mitt badrumsrenovering till?

Svar: Det börjar med ett möte på projektplatsen för att diskutera dina idéer och ett designkoncept.

Fråga: När kan jag anlita en designer för min badrumsrenovering?

Svar: Kort sagt, vi rekommenderar att du överväger en ombyggnadsdesigner när du vill att någon ska utforska dina alternativ åt dig.

Fråga: Var kan jag hitta idéer om badrumsrenovering?

Svar: En av de första frågorna vi ställer när det gäller badrumsdesign är vilka trender som är aktuella och hur länge de kommer att hålla. Branschens tumregel är en designtrend som håller i cirka 10 år. Vitt är tidlöst i de flesta fall.

Fråga: Hur håller du dammet borta från mitt hus under en badrumsrenovering.

Svar: Ofta placerar vi en luftrenande enhet på ingångssidan till arbetsytan som fångar upp det mesta av dammet när det strömmar in och ut genom just den dörren eller folien vi täcker dörröppningen med.

Fråga: Om jag behöver tillstånd kan du få dem?

Svar: Ja. Kontakta oss reda idag för att ta reda på mer om badrumsrenovering på Östermalm!