Badrumsrenovering Vallentuna

Badrumsrenovering Vallentuna

Entreprenad inom badrumsrenovering i Vallentuna. Vi är skickliga och erfarna när det gäller alla typer av badrumsrenovering i Vallentuna. Vi är ett licensierat och försäkrat entreprenörsföretag, specialiserat på badrumsrenovering i Vallentuna. Som era experter på badrumsrenovering i Vallentuna strävar vi efter att alltid leverera toppresultat. Det finns många badrumsentreprenörer att välja i Vallentuna-området, och vi är väl medvetna om det. Vårt mål är alltid att hjälpa våra kunder att fullfölja sin vision för sina badrumsrenoveringar och uppfylla era behov. Att hålla era uppsatta mål hjälper oss att sticka ut från andra i samma bransch.

Vi tar på oss både stora och små badrumsrenoveringar och vi arbetar i Vallentuna med omnejd. Täby

Badrumsrenovering i Vallentuna

Äntligen kan du få badrummet du alltid har drömt om. När vi gör en badrumsrenovering i Vallentuna ser vi till att ditt badrum blir det lyxigaste rummet i huset. Vi garanterar att din badrumsrenovering kommer i tid och inom budget, och blir precis vad du letar efter.

Vår personal förstår renovering, design och allmän konstruktion vilket hjälper dem att säkerställa din vision. Vi arbetar med din vision, budget och den nuvarande strukturen i ditt hem för ett smidigt projekt. Från det att vi börjar kan vi hjälpa dig att utforska idéer om badrumsrenovering, begränsa valen för ytbehandlingar och börja arbeta efter ett schema som passar dig.

Vi betjänar det större Stockholmsområdet som en fullskalig badrumsrenoveringstjänst. Vi anställer toppentreprenörer och personal som har en gedigen kunskap om allt som rör badrumsrenovering.

Att renovera badrum behöver inte vara en vara en jobbig process, kontakta oss. Vi hjälper dig med badrumsrenovering i Vallentuna med omnejd! Välkommen!

Få en offert

 • Hidden
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Badrumsrenovering i Vallentuna 1

Så arbetar vi med badrumsrenovering

Vi har arbetat i flera år med husägare för att fräscha upp deras badrum. Grand Construction garanterar kvaliteten på utförande, genom att endast använda högkvalitativa och hållbara material. Ditt badrum kommer att se fantastiskt ut, och renoveringarna kommer att hålla i flera år. Visste du att renovering av badrum är ett av de bästa sätten att öka ditt hems värde?

Vår personal arbetar hårt för att svara på alla frågor du har i alla skeden av renoveringen. En badrumsentreprenör bör inte bara följa dina anvisningar. De ska kunna förklara vilka alternativ som finns tillgängliga för dig och ditt hem, och vägleda dig till att fatta smarta beslut under ombyggnadsprocessen. Vi hjälper dig att förverkliga dina drömmar med ett fantastiskt nytt badrum. Vi är ett helt försäkrat lokalt företag och är välkända i hela Vallentuna-området. Vårt högkvalitativa utförande och förstklassiga kundservice kommer att göra ombyggnaden av ditt badrum till en lek.

Vi strävar efter att leverera information som är användbar och som guidar dig genom hela processen. Vårt företag är specialiserat på:

 • Komplett ombyggnad
 • Badkar- och duschomvandlingar
 • Duschväggar
 • Ersättningsbadkar och duschbotten
 • Ersättningsskåp
 • Uppgradering av armaturer, kranar
 • Kakelarbete
 • Montering av golvvärme
 • Handikapptillgänglighet
 • Byte av handfat och toaletter
 • Anpassad badrumsrenovering