Badrumsrenovering Södermalm

Badrumsrenovering Södermalm

Södermalm är en blomstrande stadsdel, full av fantastiska möjligheter och kul för alla åldrar. Om du inte har gjort en renovering i ditt hem kan det vara dags för en badrumsrenovering på Södermalm. Vi som arbetar på Grand Construction är ett erfaret företag och vi jobbar med badrumsrenovering på Södermalm. 

Vårt uppdrag är att hjälpa husägare att få sina drömmars badrum på Södermalm utan att betala enorma ombyggnadspriser. Vi är ackrediterade och använder endast produkter av högsta kvalitet som har gett oss vårt goda rykte. Våra experter inom badrumsrenovering, är dedikerade att förverkliga din vision samtidigt som vi erbjuder snabb service av högsta kvalitet.

Lösningar på badrumsrenovering på Södermalm

Sedan vi grundades har vi vuxit till att vara ett av de mest pålitliga badrumsrenoveringsföretagen i landet. Oavsett om du vill ha några enkla uppdateringar eller en komplett badrumsförvandling, kommer vi att ge dig en badrumsrenoveringsupplevelse utan dess like! 

Vårt utbud av tjänster inkluderar:

  • Badomvandlingar. Förvandla ditt föråldrade badkar eller dusch idag med hjälp av toppmoderna badomvandlingslösningar!
  • Duschar. Ersätt din gamla dusch med en ny ultrahygienisk walk-in dusch, helt anpassad efter dina behov och budget.

Badkarsbyten. Säg adjö till ditt gamla, snurriga badkar och hej till en snygg badersättning som kommer att hålla sig ren och vacker under hela livet!

Få en offert

  • Hidden
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Produkter

Byte och installation av badkar

Våra badkarsersättningar är konstruerade för att passa sömlöst in i ditt befintliga utrymme. Med en mängd olika stilar och färger kan du anpassa ditt badkar så att det passar ditt hems utseende.

Duschbyte och installation

Vår överlägsna process och material av högsta kvalitet gör att vi kan installera en helt ny, långvarig dusch utan ett rörigt, tidskrävande byggprojekt.

Walk-in badkar

Våra enkla, prisvärda badrumsrenoveringar är den perfekta lösningen för alla hushåll som behöver en ombyggnad av ett badkar.

Omvandling av badkar och dusch

Grand Construction kan skapa den lyxiga badrumsresan du önskar till priser du har råd med.

Ring oss direkt för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig med badrumsrenovering på Södermalm!