Badrumsrenovering Täby

Letar du efter entreprenörer för badrumsrenovering i Täby? Vad du än behöver kan vi på Grand Construction hjälpa till. Vi erbjuder kompletta tjänster för badrumsrenovering i Täby. Våra hantverksmästare kan hantera små reparationer som tätning och avloppsrengöring till större projekt som kakelreparation och komplett badrumsrenovering i Täby.

Vi tar på oss både stora och små badrumsrenoveringar och vi arbetar i Täby med omnejd. 

Erfarna av badrumsrenovering i Täby

Våra hantverkare är inte bara badrumsrenoveringsentreprenörer utan de är även skickliga hantverkare som kan arbeta med betong & murverk, gips & färg, el, golv & kakel, VVS och tak. Våra mångkunniga hantverkare representerar en klar fördel gentemot andra badrumsrenoveringsentreprenörer på grund av deras förmåga att utföra många uppgifter i samband med ett hemreparations- eller ombyggnadsprojekt. Läs vidare för att lära dig hur vi kan hjälpa dig med ditt nästa badrumsprojekt.

Bara några exempel på de badrumstjänster vi erbjuder i hela Täby området.

Badrumsrenovering i Täby

  • Byt/installera nytt badrums klinker och golv
  • Installera nya armaturer – stora som små
  • Komplett design av anpassad badrumslayout
  • Ordna om VVS för att passa nya planlösningar
  • Skräddarsy din badrumsrenovering efter dina behov och önskemål

Få en offert

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Börja badrumsrenoveringen rätt

Ett lyxigt badrum kan vara ett underbart sätt att förhöja skönheten i ditt hem. Vi kan skräddarsy ditt badrum med en ny ombyggnad eller standarduppgraderingar. Några av dessa funktioner inkluderar ett bubbelbadkar, nytt klinkergolv och mer. Vilket bra sätt att börja dagen, när du kan gå in i ett badrum för att ta en dusch eller ett bad anpassat med din stil och komfort i åtanke.

Varför inte uppdatera och börja dagen rätt? Du har otaliga alternativ för att skapa dina drömmars badrum eller dra nytta av vårt standardbadrumspaket som ser över utrymmet för en mindre budget men levererar den kvalitet och skönhet du förtjänar.

Vi designar och bygger fantastiska badrum. Men det som verkligen skiljer Grand Construction från andra ombyggnadsföretag är att vi är helt besatta av att eliminera smärtan och frustrationen som husägare vanligtvis känner när de bygger om.

Vad du kan förvänta dig om du väljer Grand Construction

Vi designar och bygger – De flesta ombyggnadsföretag antingen designar eller bygger, men de gör inte båda. 

Förhandspriser – Grand Construction erbjuder förhandspriser och en detaljerad lista över det exakta märket, modellnumret och priset för varje enskild artikel som du har valt för ditt ombyggnadsprojekt innan du skriver på ett kontrakt.

Mindre stilleståndstid – Vi kommer inte att påbörja rivningen förrän vi har fått 100 % av ditt material inklusive skåp, bänkskivor, kakel och inventarier. Det innebär mindre stillestånd för dig och din familj.