Badrumsrenovering Vällingby

En badrumsrenovering i Vällingby är inte ett helgjobb utan något som du behöver ett gediget expertteam för att utföra. Det är viktigt att badrumsrenovering i Vällingby görs på rätt sätt. Vårt företag erbjuder proffsig badrumsrenovering i Vällingby och kan hjälpa dig med alla dina planer för ditt badrum i Vällingby.

Vi tar på oss både stora och små badrumsrenoveringar och vi arbetar i Vällingby med omnejd. Täby

Erbjuder badrumsrenovering i Vällingby

Vi startar varje projekt med en konsultation, och genom att utforma planer och diskutera era krav och önskningar. Vi tar hänsyn till eventuell logistik, budget, samt era mål. Det finns alltid vissa begränsningar för strukturen i badrummet i Vällingby, men vår personal erbjuder ett brett utbud av alternativ om det du önskar inte är helt möjligt. Våra VVS- och eltjänster görs tillgängliga för alla projekt för att även hålla kostnaderna nere.

Planer och tillstånd

För att säkerställa att varje jobb startas på rätt fot måste planer upprättas och godkännas, samt nödvändiga tillstånd sökas hos din lokala byggnadsavdelning. Vi hjälper dig att guida dig genom denna process för att göra badrumsrenovering i Vällingby så enkel som möjligt.

Rivning

Efter planerna är klara går vi vidare till rivning. Inte varje badrumsrenovering kräver omfattande rivning, men oftast vill man åtminstone ta bort oönskade eller föråldrade armaturer. Vi kommer att utföra rivning ner till väggreglarna och tar ner golven till golvbjälklaget för att säkerställa att det inte finns någon röta eller andra problem som måste åtgärdas först. Vi tar bort allt skräp effektivt så att rivningen inte tar längre tid än nödvändigt. Vårt mål är att minimera störningar, eliminera smuts och förhindra skador. Utan ett ordentligt grundarbete kommer ett badrum att ha många problem på vägen om det inte ställs in på rätt sätt.

Snickeri

Vi sköter även allt snickeri och fokuserar på att omstrukturera eller reparera eventuella väggar i badrummet samt golvbjälklaget. Vår försörjningsplanering börjar med att styra vattenledningar och avlopp. Efteråt tar vi upp eluttag, strömbrytare och arbetar med befintliga värme- och luftkonditioneringskanaler för ventilation.

Få en offert

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Badrumsrenovering och installationsprocess

Med verktygen på plats och allt snickeri reparerat börjar Grand Construction med badrumsrenovering i Vällingby enligt dina vision. Vi installerar:

  • Bänkskivor
  • Duschar/badkar
  • Golv
  • Hårdvaror
  • Kakelväggar
  • Skåp
  • Speglar
  • Toaletter

Målning & efterbehandling

Vi erbjuder komplett badrumsrenovering i Vällingby från början till slut. Vi tar på oss alla jobb inklusive badrumsrenovering av badkar, halvbadsrenovering och mindre badrumsrenovering. 

Kontakta oss för kostnadsfri offert!