Badrumsrenovering

Badrumsrenovering Stockholm

Att renovera badrum kan vara lika kul som stressande, men känslan av ett fint, nyrenoverat badrum som är utformat efter dina behov är oslagbar. För att göra det enkelt för dig tar vi tillsammans fram en design som känns bra, tittar genom önskade material och ser till att du får din känsla. Vi hjälper dig helt enkelt till ditt drömbadrum och finns där från start till slut.

Vi tar på oss både stora och små badrumsrenoveringar och vi arbetar i Stockholm med omnejd.

Badrumsrenovering av högsta kvalitet

Går du i drömmar om att göra en badrumsrenovering och få ett nytt badrum, men vet inte riktigt vad du vill göra eller var du ska börja? Ingen fara! Saknar du idéer har vi erfaren och duktig personal som hjälper dig att planera badrumsrenoveringen. Detta säkerställer att du får ett välplanerat och korrekt byggt badrum. Självklart får du veta hur det kommer se ut, hur vi tänker, vilka material vi tänker använda, kostnad – ja, egentligen allt du behöver veta.

Att renovera badrum behöver inte vara en vara en jobbig process, kontakta oss. Vi hjälper dig med badrumsrenovering Stockholm med omnejd! Välkommen!

Få en offert

  • Hidden
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kakla badrum

Att kakla ett badrum kan göra all skillnad i hur rummet upplevs och en helt ny fräschör. En del väljer att göra detta själv, men det är rätt lätt hänt att det blir fel, så det är viktigt att du vet vad du verkligen gör. Skulle det bli fel kan du få problem med ersättning vid en fuktskada och dessutom är inte snett kakel något vidare vackert. Därför är badrumsrenovering något man vanligen kontaktar ett proffs för, det blir billigare i längden och du slipper massor av onödigt huvudvärk.

Värt att ha i åtanke är att om du väljer att kakla om badrummet bör du se det som en investering inför framtiden. Det säkerställer att du undviker dåligt kakel som läcker men också att du höjer värdet vid en eventuell försäljning. Ett fräscht badrum är både en smart investering och en trevlig humörhöjare i vardagen. Pris på att kakla om badrum kommer att vara väldigt olika, delvis beroende på vilket material du väljer. Ibland kan det faktiskt vara värt att köra en helrenovering för att se till att allt är fräscht och modernt.

Intresserad? Varmt välkommen att höra av dig! Vi hjälper dig till Drömbadrummet.