Badrumsrenovering Stockholm

Badrumsrenovering Stockholm

Drömmer ni om en fin badrumsrenovering i Stockholm? Anlita oss om ni har en badrumsdröm som ni önskar förverkliga! Vi har behöriga VVS-montörer som kan bygga våtrum för att ni ska få badrumsrenovering med allt som krävs för en fin badrumsupplevelse och som dessutom är säker. Om ni önskar det bygger vi även bastu, spa och jacuzzi.

Vi utför badrumsrenovering i Stockholm av högsta tänkbara kvalitet och säkerhet.

Badrumsrenovering i Stockholm

Vi har flera kunder i Stockholm som önskar sig enVi har arkitekter som kan hjälpa er utforma badrum precis som ni önskar ha det. Våra hantverkare är behöriga inom alla tjänster för er badrumsrenovering och kan därför utföra allt från planering och utförande till slutbesiktning. För oss är nöjda kunder det viktigaste. Vi har goda rekommendationer och många nöjda kunder! Så arbetar vi med badrumsrenovering:
  • Först kommer vi gärna ut till er för att ni ska berätta hur ni önskar det. För oss är det viktigt att höra vad det är som ni önskar det.
  • Vi kan erbjuda arkitekt om ni vill göra om badrummet i Stockholm
  • Sedan när allt är klart skriver vi avtal så att ni ska veta vad som ingår och vad ni kan förvänta er.
  • Vi utför allt enligt avtal och ser till så att ni blir nöjda med er badrumsrenovering.
  • Till sist gör vi en slutbesiktning av badrum så att ni är helt nöjda med er badrumsrenovering.

Badrumsrenovering i Stockholm pris

Funderar du på vilket pris din badrumsrenovering kommer att ha? Om du ber om offert innan du bestämmer dig kommer du att få ett ungefärligt och estimerat pris. När vi sedan skriver avtal, skriver vi in den exakta summan, så att du vet vad priset blir och inte får några obehagliga överraskningar. När du anlitar oss för en fin, noggrann och ordentlig badrumsrenovering i Stockholm får du en enda kontaktperson som håller kontakten med dig, så håller du kontrollen över renoveringsprocessen medan vi ser till så att du blir nöjd med ditt nya badrum. Berätta gärna hur du önskar att badrummet ska bli gällande funktion, design och materialval. Känner du dig osäker? Här kan du se våra referenser. Vill du ställa frågor? Ta kontakt med oss så kan vi berätta hur vi arbetar när vi utför badrumsrenoveringar i Stockholm. Vi anlitar inredare (som ju också är arkitekter) om det är så att du vill göra en större badrumsrenovering som inkluderar ombyggnation av hela badrummet. Då kan du få hjälp med inredningen av badrummet. Vi anpassa det efter dina önskemål och behov.

Behöver du hjälp med rot avdrag?

Tycker ni det är krångligt att skicka in en ansökan om rot avdrag? I så fall kan vi hjälpa dig med det och vi erbjuder oss att skicka in ansökan samt administrera allt som har med rot avdraget åt dig. Säg gärna till om så ordnar vi det. Då ser du endast summan efter att rot avdraget är gjort på din faktura från oss.

 Vi hjälper dig och tar fram projektering och utförande för din  badrumsrenovering i Stockholm. Av oss får du kostnadsfri offert. Ta kontakt med oss och fyll i vårt formulär här så tar vi kontakt så snart vi bara kan!

Få en offert

  • Hidden
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kakla badrum

Ett kaklat badrum i Stockholm höjer avsevärt standarden på badrummet och ger en helt ny fräschör.  Vi är professionella kakelsättare och sätter kakel och klinker på ett yrkesmässigt sätt. När vi gör det kommer kaklet och klinkern att hålla i många, många år och skyddar väggar och golv från fukt, vilket ofta drabbar badrum eftersom vi använder så pass mycket vatten där. Det är ju det som är själva tanken.

Ett fräscht badrum är både en smart investering och en trevlig humörhöjare i vardagen. Pris på att kakla om badrum kan variera från allt från 1500/kvm till 3000/kvm, beroende på vilket material du väljer. Ibland kan det faktiskt vara värt att göra en grundlig badrumsrenovering så att du får ett riktigt fräscht och modernt badrum.

Intresserad? Varmt välkommen att höra av dig! Vi renoverar ditt badrum så du blir nöjd!

Relaterade tjänster