Tillbyggnad Stockholm

Anlita oss när du behöver en fin tillbyggnad i Stockholm till din villa eller radhus i Stockholm!

Varför ska ni välja Grand Construction? Vi är en av de främsta byggbolagen i Stockholm som har kompetensen att bygga med mer exklusiv design och materialval med hög kvalitet, hos oss arbetar arkitekter som kan hjälpa dig rita tillbyggnaden som verkligen smälter in i resten av huset. Om du någonsin  har sett en tillbyggnad som inte har haft någon arkitektritning och sett en tillbyggnad som har skett efter en arkitektritning, så vet du varför du alltid ska anlita en arkitekt för tillbyggnaden i Stockholm.

Vi har yrkesmässiga och professionella snickare, VVS-montörer, elektriker och gjutare som bygger tillbyggnad med guldkant. Hos många andra får du en tillbyggnad som är helt okej, men hos oss får du en tillbyggnad som gör dina grannar avundsjuka, och vi heter Grand Construction. Allt vi gör är GRAND – storslaget. Vi har många kunder i hela Stockholm, på Kungsholmen, i förorterna såsom Bromma, Täby, Danderyd , Södertälje, Haninge och Huddinge har vi byggt tillbyggnader till villor och offentliga fastigheter.

Detta kan vi erbjuda vid tillbyggnad:

  • arkitekt för hjälp med utforming av tillbyggnaden
  • bemanning av behöriga elektriker och VVS-montörer
  • planering av tillbyggnaden och projektering
  • rivning av väggar, tak och golv
  • gjutning av husgrund
  • bygge av nya ytterväggar och tak
  • inredning i tillbyggnaden såsom måleri, tapetsering och golvläggning
  • montering av element, nya fönster och dörrar, armaturer och dragning av nya elledningar
  • slutbesiktning av tillbyggnad och efterkontroll då vi vill veta om ni är nöjda med tillbyggnaden i Stockholm

Rot avdrag för tillbyggnad i Stockholm

Vill du utnyttja möjligheten till ROT-avdrag för tillbyggnaden? Då kan vi hjälpa dig. Vi är ett typiskt rot företag och har många kunder som vill använda sig av möjligheten till rot avdraget i Stockholm. Är det så att du vill ha hjälp med det så kan vi skicka in ansökan och allt annat pappersarbete kring rot avdraget. I så fall ser du summan efter ROT-avdraget på slutfaktura från oss.

Oavsett hur du önskar en tillbyggnad, kan vi förverkliga den så att den blir exakt som du önskar och behöver det.

Vi utför allt ifrån att riva ut väggar och tak, till att bygga nya ytterväggar, montera och installera nya fönster och dörrar. Vi besitter lång erfarenhet av byggnation och projektering av tillbyggnad och har rätt erfarenhet.  När du behöver hjälp med tillbyggnad i Stockholm är du välkomna att kontakta oss på Grand Construction Stockholm – så utför vi den åt dig!

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!