Tillbyggnad Stockholm

Tillbyggnad Stockholm

Anlita oss när n i behöver en snygg tillbyggnad i Stockholm till er villa eller radhus. Vi kan erbjuda arkitekttjänster som kan hjälpa er med tillbyggnadsritningar. När man önskar sig en tillbyggnad i Stockholm är det viktigt att både funktion och arkitektur samspelar så att fasaden och taket blir snyggt integrerat. Vi hjälper er gärna med det.

Om familjen växer, eller om ni behöver ett till rum för arbete hemma kan man behöva bygga ut villan eller radhuset. I Stockholm, i såväl innerstaden på Östermalm, Södermalm, Vasastan eller på Kungsholmen, som i förorterna Bromma, Täby, Danderyd och Huddinge erbjuder vi tillbyggnad av villor och andra fastigheter.

Detta kan vi erbjuda vid tillbyggnad:

  • arkitekt för hjälp med utforming av tillbyggnaden
  • bemanning av behöriga elektriker, och VVS om det behövs
  • planering av tillbyggnaden och arbetsschema
  • rivning av väggar, tak och golv ifall det behövs
  • bygge av nya ytterväggar och tak
  • inredning av tillbyggnaden såsom måleri, tapetsering och golvläggning
  • montering av element, nya fönster och dörrar, armatur och dragning av elledningar
  • slutbesiktning av tillbyggnad och efterkontroll så att ni är nöjda med er tillbyggnad i Stockholm

ROT-avdrag för tillbyggnad i Stockholm

Vill ni utnyttja möjligheten till ROT-avdrag för er tillbyggnad? Då kan vi hjälpa er. Vi är ett ROT-företag och har många kunder som vill använda sig av möjligheten till ROT-avdraget i Stockholm. Är det så att ni vill ha hjälp med det så kan vi skicka in ansökan och allt annat pappersarbete kring ROT-avdraget åt er. I så fall ser ni summan efter ROT-avdraget på slutfaktura från oss.

Oavsett hur ni önskar er en tillbyggnad, kan vi förverkliga den så att den blir exakt som ni önskar och behöver det.

Vi utför allt ifrån att riva ut väggar och tak, till att bygga nya ytterväggar, montera och installera nya fönster och dörrar. Vi besitter lång erfarenhet av bygge för tillbyggnad och har den erfarenhet som krävs för att kunna förverkliga de önskemål som ni har.  När ni behöver hjälp med tillbyggnad i Stockholm är ni välkomna att kontakta oss på Grand Construction Stockholm – så hjälper vi er!

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!