Bygg badtunna Stockholm

Att ha en badtunna i trädgården ger ökad livskvalitet. Den kan användas året runt och du kan bada på såväl snöiga vinterkvällar som varma sommardagar.

Att införskaffa en badtunna i Stockholm behöver inte vara svårt. Vi på Grand Construction hjälper dig nämligen att bygga tunnan och göra den redo för användning. På så sätt kan du direkt njuta av badet utan något krångel.

Få hjälp att montera din badtunna

En badtunna i trä är inte bara fin att titta på, utan den är även riktigt härlig att bada i. Dessutom är en tunna en billig investering som de flesta har råd med. Att ha en badtunna i Stockholm är även betydligt billigare än att ha en swimmingpool.

Hos många tillverkare kan man beställa hem en tunna som är antingen i delar eller färdigmonterad. Men tunnan måste ändå monteras och kopplas in för att kunna användas. Det är alltså inte bara att ställa ut tunnan i trädgården, fylla upp den med trädgårdsslangen och börja bada.

Grand Construction hjälper dig att på ett snabbt och krångelfritt sätt bygga, montera och installera din badtunna. På så sätt behöver du inte göra mer än att välja ut vilken tunna du vill ha och anlita oss för att bygga ihop den.

Kontakta oss för en gratis offert

Grand Construction har mångårig erfarenhet av allt som har med bygg och montering att göra. Alla hantverkare är kunniga och ser till att sätta dig som kund i fokus. Du kan alltså känna dig trygg när du anlitar oss för att få hjälp med din tunna i trädgården.

Vi bygger badtunnor i hela Stockholmsområdet och du kan när som helst kontakta oss för att få en gratis offert. Förutom ett snabbt och effektivt genomfört arbete så erbjuder vi även ett förmånligt pris för alla våra kunder.