Målare Luleå

Målare Luleå

Är du i behov av en målare i Luleå som kan hjälpa dig med din renovering? Grand Construction är en ledande byggfirma och vi utför måleri på ett fackmannamässigt sätt och använder färg av högsta kvalitet. På så sätt får du exakt det resultat du är ute efter. Vi erbjuder en kostnadseffektivt arbete och givetvis kan du använda ditt ROT-avdrag på vår arbetskostnad. Allt för att du ska kunna möjliggöra dina målardrömmar.

Våra måleritjänster

Vi kan hjälpa dig med målning av såväl exteriör som interiör. Vi arbetar på både nybyggnationer och renoveringsobjekt. Oavsett om du vill måla om fasaden på din byggnad eller få hjälp med att måla om sovrummet så står våra målare i Luleå alltid till tjänst. Fönstermålning och plåttaksmålning är andra måleritjänster vi utför. Med erfarenhet och kunskap ser våra hantverkare till att genomföra ett noggrant arbete där alla moment är lika viktiga. Vi arbetar för såväl bostadsrättsföreningar och företag som privatpersoner. Använd gärna ditt ROT-avdrag för att kapa en del av vår arbetskostnad. Kontakta oss redan idag för att få en kostnadsfri offert!

Anlita en målare i Luleå med lång erfarenhet

Vi har flera års erfarenhet av branschen och våra kompetenta målare utför snabbt, noggrant och effektivt alla typer utav måleriarbeten. Inget arbete är för stort eller för litet för oss att ta oss an. Vi är stolta över vår yrkesskicklighet och arbetar alltid för att uppfylla våra kunders målbild.

När du anlitar oss på Grand Construction får du målare i Luleå som punktligt och noggrant utför det måleriarbete du har anlitat oss för. Vi utför inte bara själva målandet utan kan även ge dig råd och tips när det kommer till att välja färg och rätt färgval inför arbetet.

Arbetsprocessen för våra målare i Luleå

Vi vet hur viktigt det är med ett väl utfört grundarbete för att slutresultatet ska bli fint när det är färdigmålat. Vi anlitar därför endast målare med stor kunskap av att skapa ett perfekt resultat. Allt för att du som kund ska bli helt nöjd med det utförda arbetet.

Underarbetet är alltid viktigare än själva överarbetet, därför ser du oss ofta lägga ner mycket tid på allt arbete innan själva målningen drar igång. Det är inte för att vi är långsamma, tvärtom så är det för att vi är måna om att få nöjda kunder. När vi har målat din fasad eller inomhusmiljö kan du förvänta dig att allt är perfekt utfört. Då behöver ingen komma tillbaka och rätta till fel och skavanker efteråt. Med rätt utfört jobb av en erfaren målare sparar du som kund pengar.

Få en offert

Är du i behov av att anlita en kvalitetssäkrad målare i Luleå och vill ha en kostnadsfri offert? I så fall kan du kontakta oss med information om renoveringen så återkommer vi så fort som möjligt med ett kostnadsförslag. Kontakten är förutsättningslös och du binder inte upp dig till något. Ring oss eller be om en offert direkt på vår hemsida så hör vi av oss!

  • Hidden
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.